サッポロホールディングス株式会社
★SAPPORO
  • English
  • お問い合せ
  • サイトマップ

ホーム > サッポログループの研究開発 > 論文・学会発表 > 品質保証・分析技術 主要な研究成果(投稿論文)

品質保証・分析技術

  • 主要な研究成果(学会発表)
  • 主要な研究成果(投稿論文)
2017年10月
  • Quantitation Method for Polyfunctional Thiols in Hops (Humulus lupulus L.) and Beer Using Specific Extraction of Thiols and Gas Chromatography–Tandem Mass Spectrometry
    Analytical chemistry DOI: 10.1021/acs.analchem.7b02996 pp 11598–11604 / Koji Takazumi
2015年12月
  • Determination of Wheat Protein in Beer by FASPEK Wheat/Gluten (Gliadin) ELISA Kit II (2014 BCOJ Report)
    Journal of the American Society of Brewing Chemists 2015巻, 73(4) 号, 370-371頁 / T.Watanabe
2014年1月
  • Evaluation of long-term stability of milk beverages by a novel method for rapid determination of aggregation forces between colloidal particles
    Food Hydrocoll Vol.34,pp177-183 / INOUE Takashi/共著 京都大学
2010年1月
  • Effects of bacteriostatic emulsifiers on stability of milk-based emulsions
    J Food Eng Vol.96,NO.2,pp185-191 / INOUE Takashi※/共著 京都大学
※2012年12月31日以前:ポッカコーポレーションとして